Tematyka

 Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia to:

 

 

  • produkty tradycyjne i regionalne, żywność ekologiczna i organiczna
    • mięso, wędliny, garmażerka, ryby
    • miody, wyroby pszczelarskie, cukiernicze, słodycze
    • pieczywo, produkty zbożowe, wyroby mleczarskie
    • owoce, warzywa, przetwory, soki
    • oliwy, tłoczone oleje o zdrowotnych właściwościach
  • nalewki, wina, wódki i browary regionalne
  • przyprawy, zioła, herbaty, kawy
  • kosmetyki, opracowane na bazie naturalnych składników
  • naturalne i ekologiczne produkty i usługi  „dla ciała i dla domu”
  • wyroby rzemieślnicze, rękodzieło ludowe
  • moda inspirowana folklorem, tekstylia, odzież
  • ręcznie robiona biżuteria, ozdoby, obrazy i inne wyroby artystyczne
  • catering dietetyczny, oferta dla sportowców, alergików i diabetyków oraz wykluczenia dietetyczne
  • zabawki i przedmioty z surowców naturalnych,
  • opakowania ekologiczne,
  • eko-sklepy, eko-salony urody, itp.
  • eko organizacje, izby, wydawnictwa, stowarzyszenia i fundacje.
Zarejestruj się i bądź na bieżąco

Centrum Targowo-Kongresowe
MT Polska

ul. Marsa 56c, Warszawa

 

 

 

 

Copyright © 2017 MT POLSKA Realizacja: Agencja interaktywna Intellect.pl