O targach

Ekologia i tradycja – to hasła, wokół których skupiać się będzie III edycja Targów Regionalia organizowanych w Centrum MT Polska. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentują szeroki wybór organicznej żywności i produktów wytwarzanych na bazie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Wydarzenie bardzo dobrze wpisuje się w popularny trend slow food promujący dbałość o zdrowie i środowisko.  Na stoiskach nie zabraknie też wyrobów rzemieślniczych, rękodzieła czy mody inspirowanej folklorem.

Dzięki rozszerzonej formule i połączeniu z największą tego typu imprezą konsumencką w Polsce, XIX edycją Targów Turystyki i Wypoczynku Lato oraz II edycją Targów Agroturystyka 2014, wystawcy będą mogli dotrzeć nie tylko do szerokiej rzeszy klientów indywidualnych, ale również do przedstawicieli wielu sieci handlowych, supermarketów, sklepów ze zdrową żywnością, restauracji, hurtowni, szkół, mediów, oraz wszystkich zainteresowanych eko-stylem życia.

Na targach będzie można znaleźć: 

  • produkty z list tradycyjnych i regionalnych, żywność ekologiczną i organiczną,
  • produkty ekologiczne
  • produkty z całego świata
  • miody, wyroby mleczarskie
  • wina i browary regionalne
  • modę inspirowaną folklorem, pokazy twórców ludowych, technik wytwórczych
  • kosmetyki naturalne
  • wyroby rzemieślnicze
  • wyroby z drewna
  • ręcznie robioną biżuterię
  • eko organizacje, stowarzyszenia i fundacje

 

Zarejestruj się i bądź na bieżąco

Centrum Targowo-Kongresowe
MT Polska

ul. Marsa 56c, Warszawa