O targach

 

 

Ekologia, tradycja, natura, smak i zdrowieto hasła, wokół których skupiać się będzie V edycja Targów Regionalia organizowanych w Centrum MT Polska. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentują szeroki wybór organicznej żywności i produktów wytwarzanych na bazie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Wydarzenie bardzo dobrze wpisuje się w popularny trend slow food promujący dbałość o zdrowie i środowisko.  Na stoiskach nie zabraknie też wyrobów rzemieślniczych, rękodzieła czy mody inspirowanej folklorem.

 

Dzięki rozszerzonej formule i połączeniu z największą tego typu imprezą konsumencką w Polsce, XXI edycją Targów Turystyki i Wypoczynku Lato oraz IV edycją Targów Agroturystyka, wystawcy będą mogli dotrzeć nie tylko do szerokiej rzeszy klientów indywidualnych, ale również do przedstawicieli wielu sieci handlowych, supermarketów, sklepów ze zdrową żywnością, restauracji, hurtowni, szkół, mediów oraz wszystkich zainteresowanych eko-stylem życia.

 

Na targach będzie można znaleźć: 

 

  • produkty z list tradycyjnych i regionalnych
  • żywność ekologiczną i organiczną
  • produkty ekologiczne
  • mięso, wędliny, garmażerka, ryby
  • wyroby mleczarskie
  • miody,wyroby pszczelarskie, wyroby cukiernicze, przetwory
  • wina, nalewki, wódki i browary regionalne
  • modę inspirowaną folklorem, pokazy twórców ludowych, technik wytwórczych
  • kosmetyki naturalne
  • wyroby rzemieślnicze i rękodzieło
  • przyprawy, zioła, kawy,kerbaty, oliwy i oleje
  • biżuterię
  • modę inspirowaną folklorem
  • tekstylia
  • odzież
  • firmy oferujące kompleksowe usługi cateringu dietetycznego
  • eko organizacje, stowarzyszenia i fundacje
 

 

 

 

Zarejestruj się i bądź na bieżąco

Centrum Targowo-Kongresowe
MT Polska

ul. Marsa 56c, Warszawa

Zaplanuj z nami
ten kwietniowy weekend!